OKULUMUZ

      Çocuk evimiz, Antalya- Alanya ilçesinde merkezde uzaklıkta 4katlı  bahçeli ve 700 m² kullanım alanına sahip bir binadan ibarettir.
    Çocuk evimizde çocuklarımızın rahat oynayabilecekleri,s yüksek, geniş, zengin materyale sahip oyun parkımız, minderlerle düzenlenmiş LED televizyonlu çizgi film odamız, ferah sınıflarımız, geniş koridorlarımız ve çocuklara zarar vermeyecek şekilde dizayn edilmiş bir yuvadır.
    Okula giriş ve çıkış saatlerimiz 7.30 ile 18.00 arasıdır. Zengin menüsüyle sabah kahvaltısı, öğle yemeği ve ikindi kahvaltısı verilmektedir.
    Sınıflarımız çocuk adedine ve yaş seviyelerine uygun olarak düzenlenmektedir. Sınıflarımızda gözlem kameralarımız bulunmaktadır. Deneyimli ve güler yüzlü öğretmenlerimiz ile tam gün eğitim vermekteyiz. Ayrıca sınıflarımızda görsel materyal, çizgi film ve şarkı desteğiyle yüksek seviyede İngilizce eğitimi veriyoruz.
    Sağlık ve hijyen kurallarına uygun olan mutfağımızda,günlük et , sebze ve meyvelerle  uzman tarafından hazırlanan yemek menümüzdeki lezzetli yemeklerimizi sunmaktayız.
    Tuvalet ve lavabolarımız kız-erkek ayrı olup, çocuklarımızın boy ve kullanımlarına uygundur. Son derece temiz ve hijyenik olan lavabolarımızda gün boyu görevlilerimiz birebir çocuklarımızla ilgilenmektedir.
    Binamızın yan cephesindeki oyun bahçesinde oyun parkımız bulunmaktadır. Çocuklarımız öğretmenlerimizin gözetiminde özgürce oyun oynamaktadır. Türkiye gündem